Assemblea General de socis i sòcies de l’IDECO per al dimecres, 21 de novembre de 2018. L’assemblea tindrà lloc a la seu de l’IDECO, Castell-Palau d’Alaquàs, carrer Pare Guillem núm. 2, a la Sala de la Xemeneia.

Vos comuniquem que la Presidència de l’IDECO ha convocat Assemblea General de socis i sòcies per al dimecres, 21 de novembre de 2018 en primera convocatòria, a les 19:00 h, i, a les 19:30 h, en segona. L’assemblea tindrà lloc a la seu de l’IDECO, Castell-Palau d’Alaquàs, carrer Pare Guillem núm. 2, a la Sala de la Xemeneia.

Volem fer una assemblea diferent, lluny del protocol·lari ordre del dia, que servisca per a escoltar-vos i donar-vos notícia de les activitats realitzades al llarg de l’any, així com oferir-vos com a socis/es els llibres que anem publicant amb el vostre suport i el de les institucions de la comarca. Vosaltres sou el patrimoni i la garantia de l’existència de l’IDECO. D’ací la necessitat que tenim de comunicar-nos més estretament amb vosaltres i donar-vos la paraula.

Primer, farem una visita guiada al Castell d’Alaquàs de la mà d’Adrià Hernández, escriptor i bon coneixedor de la història del castell. Després a la Sala de la Xemeneia vos presentarem el projecte de la Viquipèdia Comarcal de l’Horta Sud i del llibre resultat d’aquesta iniciativa: Gent de l’Horta Sud. Biografies 1. D’aquest llibre se vos donarà un exemplar.També donarem, als socis/es que encara no en disposen d’ells, les darreres publicacions: La revista Annals, número 9 i el llibre de Pau Sarrió Les veus de l’Horta Sud, resultat del XXé Premi d’Investigació de l’IDECO. Parlarem tot seguit de la Festa Anual de l’IDECO que organitzarem a Torrent, amb el suport del seu Ajuntament, al mes de febrer i on farem lliurament dels premis de l’IDECO 2018: Quico Moret, Carmen Valero i del XXIIé Premi d’Investigació i presentarem allà el llibre guanyador de la convocatòria passada Modernes, lliures i preparades. El Grup Femení de la Residència d’Estudiants de Madrid en temps de guerra: l’Hort de les Palmes de Picanya (1936-1939) de l’investigador i professor Wilson Ferrús. Finalment, escoltarem les vostres propostes de millora i d’optimització de funcionament del nostre IDECO de l’Horta Sud.

La reunió ens servirà també per a retrobar-nos, fins aleshores, rebeu la meua més cordial abraçada.

 

Alfred Ramos González