Alfred Domínguez Ibáñez ha estat nomenat Fill Adoptiu de Torrent

El divendres 14 de febrer, la Sala Multiusos del que fos Antic Mercat de Torrent, es va omplir de gom a gom per tal d’assitir al n omenament com a fill adoptiu del profesor Alfred Domínguez Ibáñez i com a filla predilecta a la religiosa Rosa Ortí Mateu.

El professor Domínguez sempre ha estat compromés amb aquest poble i la nostra comarca des de la seua arribada a Torrent fa 40 anys, participant de manera activa en l’activitat social i cultural. Educador de professió, ha impartit l’ensenyament en l’institut Tirant lo Blanch o en la seua Universitat de Majors i, a més, va ser regidor de Cultura de l’Ajuntament de Torrent durant dues legislatures.

Està considerat “com un home savi, un ciutadà compromés que participa activament en la societat civil i que contribueix amb la felicitat dels altres. Agraït i generós mai diu que no a cap de les nombroses col·laboracions que li demanen. Promotor de l’amistat cívica, la qual considera imprescindible perquè la vida pública funcione bé”.

El recentment nomenatl Fill Adoptiu de Torrent, és membre de l’IDECO des de la seua creació, participa en el Fòrum d’Opinió de Torrent, en el Consell de Cultura, com a voluntariat del valencià, com a col·laborador de l’Associació de Dones de la Comarca de l’Horta Sud, o com a professor de classes d’alfabetització, entre altres. També cap destacar la seua labor en la Fundació Horta Sud, on ha promogut el moviment associatiu com a motor de la nostra comarca, contribuint a una societat més justa i compromesa.

Nascut a Quart de Poblet, forma part d ela societat torrentina des de fa anys i panys i des d’aquest poble estant, ha recolzat qualsevol causa justa en la qual se li ha requerit, sempre ha tractat de solucionar els problemes de les persones si era a les seues mans, i sempre ha continuat fomentant la cultura i la participació ciutadana.

Ni què dir té que l’IDECO se suma al nombrós estol de persones que l’ha felicitat i encara ho continua fent, amb motiu d’aquest reconeixement com a fill adoptiu del poble més gran de la comarca de l’Horta.